Δευτέρα έως Πέμπτη κατόπιν ραντεβού

Υπηρεσίες

Μαιευτική

Φυσιολογικός τοκετός

Φυσιολογικός τοκετός

Ο φυσιολογικός τοκετός ξεκινάει με την έναρξη ρυθμικών συσπάσεων της μήτρας οι οποίες καταλήγουν στην εξάλειψη  και την διαστολή τραχήλου.

 Φυσιολογικός τοκετός μετά από καισαρική (VBAC)

Φυσιολογικός τοκετός μετά από καισαρική (VBAC)

Η άποψη "μια φορά καισαρική, πάντα καισαρική" προέρχεται από την εποχή όπου η διάνοιξη της μήτρας στην καισαρική τομή γινόταν με κάθετη τομή.

Καισαρική τομή κατά Misgav Ladach

Καισαρική τομή κατά Misgav Ladach

Ονομάζεται και ατραυματική η ομαλή καισαρική επειδή ο μαιευτήρας εκτός από το δέρμα, το οποίο κόβεται κλασικά με νυστέρι, τους υπόλοιπους ιστούς τους ανοίγει ατραυματικά με τα δάκτυλα.  

Επισκληρίδιος

Επισκληρίδιος

Πρόκειται για την χορήγηση ειδικού σκευάσματος / μείγματος αναλγητικών φαρμάκων στον επισκληρίδιο χώρο - κενός χώρος μεταξύ του οστού και της σκληρής μεμβράνης που περιβάλλει το νωτιαίο μυελό.

Διαβήτης κύησης

Διαβήτης κύησης

Ως σακχαρώδης διαβήτης εγκυμοσύνης ορίζεται η διαταρραχή στα επίπεδα σακχάρου στο αίμα (δηλ. διαταραγμένη ανοχή στη γλυκόζη), που διαπιστώνεται για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Προγεννητικός έλεγχος

Προγεννητικός έλεγχος

Στην αρχή της εγκυμοσύνης, συνήθως μετά τον πρώτο ενδοκολπικό υπέρηχο με θετική καρδιακή λειτουργία, γίνονται μια μεγάλη σειρά εξετάσεων αίματος οι οποιές είναι απαραίτητες για την έγκυο και το έμβρυο.

Προγραμμάτιστε το ραντεβού σας

Καλέστε μας στο 210 8941515 για να προγραμματίσετε τον γυναικολογικό σας έλεγχο.